Boxers

Boxers voor echte mannen. That’s Darwin

In de dierenwereld zijn op enkele soorten na de mannelijke exemplaren opzichtiger gekleurd dan de wijfjes. Ook bij ons mensen spreek je eerder bij mannen van een ‘goddelijk lichaam’. Mannen zijn regelmatig beter geproportioneerd dan vrouwen en ondanks dat de eerstgenoemde de jager is beslist de vrouw uiteindelijk toch welke het uiteindelijk wordt. Vrouwen daarentegen moeten om aantrekkelijk gevonden te worden naar allerlei kunstmiddelen grijpen; denk aan haarverf, make-up en opzichtige kleding. Ooit een mannelijke man met een glitterbloesje, geblondeerd en met foute heren boxershort met een mooie vrouw gezien?

Evolutietheorie van Darwin
Als we de evolutietheorie voor waar mogen aannemen stamt de mens af van de aap. Dat is herleid uit ons DNA profiel dat we voor 98% met mensapen als chimpansee’s en bonobo’s delen. Sinds de Homo Sapiens zich met kleding is gaan bedekken zijn de oermannelijke kenmerken, wederom door diezelfde evolutie, echter behoorlijk in herkenbaarheid afgenomen. Dat heeft als gevolg dat nu onze mannen zich hun mannelijkheid moeten ‘aankleden’. Hoe doe je dat? Waar kicken vrouwen op, want ze moeten wel jou kiezen als partner? Ten eerste met een goed verzorgd uiterlijk, ten tweede een frisse adem, maar ook en dat is belangrijk als het op het moment suprême erop aankomt, een prettig aanvoelend stuk ondergoed.

Mannen jagen, vrouwen verzamelen
Zoals bekend zijn mannen vooral visueel ingesteld. Zij zullen eerder zich verlustigen op een tijdschrift of aan een film met mannen en vrouwen in actie dan vrouwen. Bij hen zit het verzamelen in de genen. Eerst kijken, dan voelen en pas daarna gaat het knopje van ‘wil ik hebben’ om. Dat dit geen fabeltje is, is in een onlangs door de Universiteit van Leuven uitgevoerd onderzoek definitief vastgesteld. Hierin kwam naar voren dat de koopdrang, met name ondergoed, minder sterk was bij vrouwen die het artikel alleen maar gezien hadden. Vrouwen die hetzelfde artikel ook in de handen mochten houden waren sneller getriggerd tot aanschaf.

Boxershorts of toch een onderbroek?!
Wat kan de man hier voor lering uit trekken? Dat je om op een date te kunnen scoren goed voor de dag moet komen en een vrouw iets in haar hand moet kunnen geven. Dat doe je het best met een boxershort die aansluit als een tweede huid en waar je je op en top man in voelt. Dann Hensums heren boxershorts staan bekend om hun ademende eigenschappen, wat betekent dat ze niet knellen of zweten. De katoenen boxers zijn verkrijgbaar in moderne unikleuren en matchen goed met zowel een jeans als een stoffen broek. Je date zal dus niet in onbeheerst lachen uitbarsten omdat je een misschien iets te overdreven printje op je voorfront hebt. Na de eerste visuele keuring kan je dus met haar vol vertrouwen overgaan naar stap twee, het voelen.

 

Comments are closed.

Post Navigation